Saturday, March 21, 2009

Marija

I forgot to mention, it's MARIJA's fault!!!
:***********************************
Marija&Nate

Friday, March 20, 2009

Nataly's craft bookЕве неколку сликички!
За разлика од некои, денеска снегчето мене убаво ми дојде, и ми предизвика убави чуства. Едвај чекам да излезам надвор и да пропешачам и да се смрзнам малку :)))
Денеска посетив многу блогчиња кои ме наполнија со позитивна енергија. Сфатив дека креативноста е еден од подобрите начини да се избегне лошото чуство на депресија кога тоа ќе нападне, да са расположиш ако не си расположен, да се почуствуваш корисен кога си на работ да се расплачеш поради чуството на бескорисност..... итн итн....
А бидејќи кога сме нерасположени, тешко избива нешто крестивно од нас, јас денес почнав да ги запишувам своите идеи. Си направив една NATALY CRAFT BOOK и ќе си ја носам секаде со мене.
Ви посакувам убав викенд,
Н.

Thursday, March 19, 2009

Vesneto so salceto


Еве ја Веснето..... :))) другачка ми од Велес.
Шалчево и го плетев дури 4 години ееееееееееј...не е за пофалба, ама зафатена женска како мене човек треба да ја сфати. Весна сфати...не знам за вас? :)
Весна инаку е најпосебна од посебните, во секоја смисла на зборот. Ја обожувам