Monday, November 16, 2009

Зелено

Јас воопшто не сакам зелена боја...ама оваа зелена почна да ме освојува деновиве! Стварно многу убав конец, велешки, од Ветекс. не ми плаќаат да ги рекламирам, ама ептен сум задоволна од нивните конци.
Си реков од денес ќе пишувам на македонски, можеби фидбекот ќе биде подобар и ќе го има, за разлика од одсега..... :) Знате што сакам да кажам, нели?

Е сега да ја видите "оваа" зелена......

Bracelet/Narakvica

Bracelet/Narakvica

Earrings

Овој сет од наравица и обетки е наменет за поклон, го нарача мојата колешка Ивана. Се надевам дека ќе предизвика насмевка на нечие лице. Јас на пример, многу сакам да ги правам другите среќни. Тогаш сум јас уште посреќна.

За крај сакам да знам дали би сакале производи како горенаведените да се биат на продажба? Сакате повеќе да купувате "Online" или "in Live" ? :)))

Следниот пат честам Капучино! ..или повеќе сакате овошен Милк-шејк?
:)