Monday, November 16, 2009

Зелено

Јас воопшто не сакам зелена боја...ама оваа зелена почна да ме освојува деновиве! Стварно многу убав конец, велешки, од Ветекс. не ми плаќаат да ги рекламирам, ама ептен сум задоволна од нивните конци.
Си реков од денес ќе пишувам на македонски, можеби фидбекот ќе биде подобар и ќе го има, за разлика од одсега..... :) Знате што сакам да кажам, нели?

Е сега да ја видите "оваа" зелена......

Bracelet/Narakvica

Bracelet/Narakvica

Earrings

Овој сет од наравица и обетки е наменет за поклон, го нарача мојата колешка Ивана. Се надевам дека ќе предизвика насмевка на нечие лице. Јас на пример, многу сакам да ги правам другите среќни. Тогаш сум јас уште посреќна.

За крај сакам да знам дали би сакале производи како горенаведените да се биат на продажба? Сакате повеќе да купувате "Online" или "in Live" ? :)))

Следниот пат честам Капучино! ..или повеќе сакате овошен Милк-шејк?
:)

6 comments:

  1. Jas go citam tvojot blog, samo ne sum komentirala.Mi se dopaga tvojot nakit mnoguuu.
    Me interesira kako da kupam od toj konec Veteks?Ovde vo Skopje kupuvam samo od Teteks.

    A za da imas pogolema posetenost i poveke komentari na blogceto treba i ti da go pravis toa poveke, odnosno da posetuvas blogovi i da komentiras.Mozebi treba da pisuvas i na makedonski i na angliski, toa go pravat nekoi blogerki sto ja gi citam i imaat odlicen uspeh.Pogledni vo blogovite koi sto jas gi pratam redovno.
    Gledam deka prodavas od tvojot nakit.Samo predlog e, ama kao sakas da imas pogolem uspeh mislam deka bi trebala da pocnes da koristis nekoj od poznatite strani za prodavanje na racni izrabotki-DaWanda, Etsy itn..
    Izvini za dolgiot komentar,ama seto ova e dobronamerno.
    Pozdrav :)

    ReplyDelete
  2. Mnoguuuu fala za dolgiot komentar! :)Ne mi preci da ima i pozitivni i negativni,bilo kakvi, samo da gi ima :) I jas zirkam cesto kaj tebe, i gi sledam skoro site ti sto gi imas, i go pravam toa sto go predlagas, gledam da komentiram od vreme na vreme.
    Ke ti pisam mail za Veteks i da te prasam nesto ;)
    Pozdrav

    ReplyDelete
  3. Секоја чест за Натали, јас знам со колкав мерак ги плете...ако купите од накитот бесплатно ја примате и енергијата од нејзините прсти...а таа е навистина брза па таква е и енергијата :)))

    ReplyDelete
  4. Навистина е секоја чест на секого што решил да се занимава со рачни изработки.
    Натали, чекам на твојот мејл.

    ReplyDelete
  5. Натали, добра си.Случајно го открив твојов блог и ми ја наполни душата, зашто и мене плетењето ме вади од депресија. Но јас не се ни обидувам да продавам, плетам онака за своја душа.Во последно време ми се потсмеваат заради оваа моја пасија, но не ми пречи, мене ме исполнува креативниот чин.
    Немам мој блог за да те поканам на разгледување но наскоро ќе ти коментирам пак.
    Продолжи со тоа што го правиш

    ReplyDelete
  6. Bas mi e drago sto slusam deka ima uste od "nas" tamu nekade... :))) iskreno mene mi trebase dolgo vreme da soberam hrabrost da se pojavam na internet, i da kazam "da, JAS PLETAM" :)
    Bas bi sakala vo idnina da te vidam kako bloger, a bi sakala i da vidam sto rabotis ;)
    Pozdrav i fala za komentarot

    ReplyDelete